Sant Cugat dóna a conèixer la taula de Salut Mental al Prat de Llobregat


Temes relacionats

Sant Cugat publica la primera guia sobre recursos de salut mental de Catalunya (30/nov/11)


  • Comparteix:

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha estat present a l'acte

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, ha estat present a l'acte

Sant Cugat ha presentat la taula de Salut Mental a la jornada per a especialistes 'Salut mental: experiències del món local i en xarxa', que ha tingut lloc aquest divendres al Prat de Llobregat. La ponència, que ha suposat un punt de trobada entre administracions, entitats socials i ciutadania, ha constatat la importància del treball en xarxa per poder definir un model d'atenció que respongui a les necessitats del pacient.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, ha aprofitat la trobada 'Salut mental: experiències del món local i en xarxa', per donar a conèixer les principals accions que duu a terme la taula de Salut Mental de la ciutat.

La jornada, organitzada per la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament del Prat del Llobregat, ha proposat un model d'atenció al pacient basat en la proximitat i en el treball cooperatiu i transversals de les administracions, entitats socials i ciutadania.

La taula de Salut Mental és una iniciativa de participació ciutadana nascuda l'any 2009, que es va crear de manera pionera a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.