L'equip de govern alerta de la necessitat d'un cinquè institut

La façana de l'institut Leonardo da Vinci

Societat

Publicat el 21/mar/12 per Anna González

L'equip de govern reclama a la Generalitat la construcció d'un nou institut a la ciutat per absorbir l'increment de la demanda de places de secundària dels anys vinents. La regidora d'Educació, Esther Salat, ha assegurat que el cinquè institut és prioritari per a la ciutat, així com el trasllat del Leonardo da Vinci.

Salat ha manifestat la seva preocupació pel reduït nombre d'instituts de què disposa Sant Cugat, ja que hauran d'integrar l'alumnat d'11 escoles públiques. Per això, la regidora d'Educació ha reclamat, des de Cugat.cat, la construcció d'un cinquè institut a la ciutat.

Esther Salat

Ara tenim 11 escoles públiques i amb quatre instituts no podem absorbir els nens que van pujant. El govern haurà de trobar la manera en temps de crisi de donar resposta a l'escolarització.

Your browser doesn’t support HTML5 audio





Salat ha explicat que l'equip de govern continua reclamant la construcció d'un nou centre per a l'institut Leonardo da Vinci, tot i que ha assegurat que el seu retard no és una manca de voluntat del govern sinó de pressupost.

Esther Salat

Serem exigents i seguirem avisant que necessitem créixer en nombre de places de secundària. La situació ens preocupa i seguim exigint la construcció del Leonardo da Vinci.

Your browser doesn’t support HTML5 audio







Tot i així, Salat ha afirmat que el trasllat de l'institut Leonardo da Vinci és una de les prioritats del govern. El nou centre s'ha de construir en uns terrenys del barri de Volpelleres.