Una jornada de portes obertes presenta dissabte les instal·lacions i els serveis del nou CAP


Temes relacionats

L'obertura del tercer CAP reordenarà el mapa d'atenció primària local (13/mar/12)

El CAP Turó de Can Mates obrirà les portes el 26 de març ( 9/mar/12)


  • Comparteix:

El nou CAP estarà a punt, ja, aquest dissabte

El nou CAP estarà a punt, ja, aquest dissabte

El nou CAP Turó de Can Mates donarà a conèixer les seves instal·lacions i serveis amb una jornada de portes obertes aquest dissabte, de deu del matí a dues de la tarda. L'equipament entrarà en funcionament dilluns vinent, dia en què la línia L2 incorporarà una nova parada just davant del centre. El conseller de Salut, Boi Ruiz, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, inauguraran aquest divendres el tercer CAP del municipi que prestarà servei, de forma inicial, a 18.000 usuaris.

Els santcugatencs no hauran d'esperar a dilluns per veure l'interior del CAP Turó de Can Mates. Aquest dissabte, una jornada de portes obertes els permetrà passejar pels tres pisos de l'edifici i conèixer amb detall el seu ventall de serveis.

L'equipament atendrà, en un principi, 18.000 usuaris, tot i que la previsió es que doni assistència a 30.000 persones. Quan el centre funcioni a ple rendiment, la planta baixa acollirà les admissions, l'atenció immediata i extraccions, consultes d'adults i nens, i odontologia. Al primer pis s'hi trobarà l'educació sanitària, més consultes i consultes polivalents. La segona planta es reservarà per al Centre de Salut Mental per a nens i joves i la tercera planta per a l'Agència de Salut Pública del Vallès Occidental Oest, que s'obrirà en els propers mesos. De fet, en el futur, l'equipament incorporarà altres serveis com els equips de Serveis Socials de l'Ajuntament i la base d'ambulàncies del SEM.

El centre, de 3.000 metres quadrats, incorpora com a novetat l'especialitat d'otorrinolaringologia així com altres especialitats que assistiran al conjunt de la població com neurologia, odontologia, servei de salut mental infanto-juvenil i el programa d'Atenció a la Salut Sexual i Reproducció Assistida (ASSIR).

La jornada de portes obertes d'aquest dissabte serà de deu del matí a dues de la tarda. Serà dilluns quan el CAP es posi en marxa, juntament amb la nova parada de bus que la línia L2 estrenarà just davant del centre.

No obstant això, els primers que coneixeran els racons del CAP Turó de Can Mates seran el conseller de Salut, Boi Ruiz, i l'alcaldessa, Mercè Conesa, que inaguraran oficialment l'equipament aquest divendres.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quan el tancareu? Després de fer la foto? O directament no l'arribareu a obrir....

Manel Roca Baringo. Enviat el 20/mar/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.