L'escola bressol Mare de Déu de Montserrat habilita un espai de joc familiar


  • Comparteix:

La iniciativa està adreçada a infants d'entre 18 i 36 mesos / Font: Cerdanyola.cat

La iniciativa està adreçada a infants d'entre 18 i 36 mesos / Font: Cerdanyola.cat

L'escola bressol Mare de Déu de Montserrat habilita un espai de joc familiar per a nens i nenes de 18 a 36 mesos. 'La Saleta' és un espai lúdic pensat perquè els pares i mares puguin gaudir junts del creixement que viuen els petits. Es tracta de compartir i enriquir les relacions familiars i intentar trobar maneres d'aproximar-se i d'estar-se amb els infants.

Les sessions funcionen de manera que, un cop s'ha aconseguit un bon clima a l'aula, els pares i els fills inicien l'estona de joc amb diferents materials adaptats per afavorir la relació entre els uns i els altres. Quan l'activitat i el ritme de joc baixa, el grup es retroba per intercanviar experiències i comentar les situacions que s'han observat durant l'estona de joc.

'La Saleta' funcionarà el segon, tercer i quart dimecres d'abril, així com els dos primers dimecres de maig. L'horari serà per la tarda, a partir de tres quarts de sis i fins un quart de vuit.

Les inscripcions es poden fer fins aquest divendres enviant un correu electrònic a l'adreça carolacalventus@santcugat.cat, o bé trucant per telèfon a l'Ajuntament i demanant per l'extensió 3018.

'La Saleta' és una activitat organitzada pel Pla Educatiu d'Entorn, el Departament d'Ensenyament i l'Ajuntament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.