El municipi atorgarà a Pilar Gefaell el títol de filla predilecta el primer dissabte de maig


  • Comparteix:

Gefaell en una imatge d'arxiu

Gefaell en una imatge d'arxiu

La ciutat recordarà Pilar Gefaell el primer dissabte de maig amb una festa a la sala El Siglo Mercantic. Aquest dia també servirà per fer entrega a la família del diploma que acredita Gefaell, desapareguda a principis d'any, com a filla predilecta de la ciutat. El ple del mes vinent ha de ratificar aquesta proposta plantejada per l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Durant el seu discurs a la cerimònia de lliurament dels Premis Ciutat de Sant Cugat, Conesa va anunciar la proposta de nomenar Pilar Gefaell filla predilecta de la ciutat. Aquesta decisió ha de passar per aprovació plenària i la votació se celebrarà al ple d'abril.

Si tira endavant la proposta, l'acte d'entrega del títol es farà coincidir amb la festa que amics i familiars de la col·laboradora de Cugat.cat estan preparant per al primer dissabte de maig. Serà una jornada plena d'actuacions musicals i tindrà lloc a la sala El Siglo Mercantic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.