Tall de trànsit al carrer Àngel Guimerà fins dijous


  • Comparteix:

Plànol del tall de trànsit

Plànol del tall de trànsit

Les obres per millorar la xarxa de recollida d'aigües pluvials al carrer Àngel Guimerà impliquen un tall de trànsit en un tram d'aquesta via entre aquest dimarts i dijous. L'objectiu de les obres és evitar els bassals d'aigua que s'acumulen a la cruïlla dels carrers d'Àngel Guimerà i Safareigs.

Les obres obliguen a tallar el trànsit en un tram del carrer Àngel Guimerà, situat entre el carrer Safareigs i la rambla Ribatallada. Això fa que els vehicles que vulguin accedir a la rambla Ribatallada hagin de donar la volta pel carrer Villà, passeig de Can Mora i la rambla de Rivera.

Mentre duri aquest tall, està prohibit aparcar al carrer Villà, en el tram que va des del carrer Safareigs fins al carrer Chopin, perquè la via tingui els dos sentits de circulació. El passeig de Can Mora i la rambla Rivera mantindran els dos sentits de circulació, excepte el tram que va des de la plaça Sant Joaquim fins la Rambla Ribatallada, que tindrà dos carrils de circulació en un únic sentit, direcció cap a la rambla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.