Valldoreix tindrà una pista de gel durant les vacances de Nadal


  • Comparteix:

La pista de gel s'ubicarà a la pista verda

La pista de gel s'ubicarà a la pista verda

Valldoreix celebrarà enguany les vacances de Nadal amb una nova proposta lúdica i esportiva. Es tracta d'una pista de gel que s'instal·larà a la pista verda entre els dies 6 de desembre i 6 de gener. És previst que uns 8.000 usuaris passin per la instal·lació que té un cost de 42.070 euros.

L'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix vol oferir als valldoreixencs però també al conjunt de la comarca una nova proposta per les vacances de Nadal. Es tracta d'una pista de gel que s'instal·larà a la pista verda i estarà oberta durant un mes. Per a la presidenta de l'entitat, Montse Turu, l'objectiu és oferir una iniciativa originial per aprofitar aquests dies d'hivern.

Montse Turu

Volem generar una activitat social i lúdica al desembre, que també és època de vacances, Volíem que fos una cosa original i hem pensat que el millor era una pista de gel.


Aquest nou equipament comptarà amb tots els serveis complementaris com són una zona de bar, vestidors i un gran nombre de parells de patints per estrenar. La pista, que tindrà una capacitat per a 204 persones, oferirà també un servei especial a les escoles del municipis.
Segons Xavi Requeno, gerent de l'empresa Team Partner, que gestionarà la pìsta, aquest és un esport que té molt d'èxit entre els més petits.

Xavi Requeno

Oferirem un servei per a les escoles que inclou des del transport fins al monitoratge. Creiem que és important promocionar aquest esport, que normalment té molt èxit.


Tot i que les informacions meteorològiques apunten que el desembre no serà un mes plujós, des de l'EMD ja han anunciat que, en cas que sigui necessari, hi haurà la possibilitat de cobrir la pista. D'altra banda, l'entitat ja ha anunciat també que, en cas que aquesta experiència tingui èxit, es repetirà els propers anys.

La pista té un cost de 42.000 euros, dels quals l'equip de govern espera haver-ne de pagar només un 30%, ja que l'objectiu és finançar-ho amb la venda d'entrades i diferents patrocinis. Es preveu que almenys unes 8.000 persones passin per aquesta pista.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.