La residència de Sant Cugat celebra 20 anys fent gran la ciutat


Temes relacionats

L'equip de govern aposta per places residencials concertades en lloc d'un nou equipament públic (21/nov/11)

El PSC vol tornar a impulsar la segona residència pública per a gent gran ( 8/nov/11)


  • Comparteix:

La residència s'ha bolcat en la celebració dels 20 anys de funcionament

La residència s'ha bolcat en la celebració dels 20 anys de funcionament

La residència per a la gent gran i centre de dia de Sant Cugat ha celebrat el seu 20è aniversari. Els usuaris s'han aplegat a la sala d'actes per gaudir d'havaneres, xocolatada i un pastís d'aniversari. La directora del centre ha rebut de l'Ajuntament una placa commemorativa per la tasca d'aquest equipament a la ciutat.

La residència de Sant Cugat es fa gran i ja porta 20 anys donant servei a la ciutadania. L'equipament ho ha celebrat oferint una cantada d'havaneres, un pastís d'aniversari per bufar les espelmes i una xocolatada. Des de l'Ajuntament han entregat a la directora del centre una placa commemorativa.

L'equipament acull una setantena d'usuaris a la part de residència i 30 al centre de dia, a més de les activitats del casal de la gent gran obertes a tots els majors de 55 anys. La tinenta d'alcalde de Presidència, Cristina Paraira, ha valorat la feina que fa la residència a la ciutat.

Cristina Paraira

Des de l'Ajuntament fem una valoració molt bona. Creiem que és un equipament molt necessari, que té molta vida i que participen molt les persones.


Aquest dissabte també ha tingut lloc el dinar del 16è aniversari del Col·lectiu de gent gran de les Planes, on ha assistit el regidor de Serveis Socials, Sanitat, Joventut i Habitatge, Raül Grangé.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.