Tarta Ta Tin es planteja obrir nous locals


Temes relacionats

L'espai santcugatenc Tarta Tatin acull la presentació del disc per a nadons 'Massatge amb cançons' (29/nov/11)

Neix un nou concepte de cafeteria, Tartatatin, amb vocació d'expansió (15/abr/10)


  • Comparteix:

Tarta Tatin ha ofert tastets als vianants

Tarta Tatin ha ofert tastets als vianants

La cafeteria Tarta Ta Tin ha celebrat aquest dissabte el seu segon aniversari amb la vista posada en obrir nous espais en altres punts del país. Les propietàries de l'espai fan un balanç positiu de la seva trajectòria per la gran rebuda que ha tingut a la ciutat la seva proposta innovadora que uneix ludoteca i cafeteria. Tarta Ta Tin ha celebrat l'efemèride amb una jornada plena d'activitats com tallers infantils, esmorzar i música en directe.

Fa gairebé dos anys que Tarta Ta Tin va obrir les portes amb l'objectiu de ser un lloc d'oci per als més petits i un espai de degustació de diversos productes de pastisseria dedicat als adults. La proposta ha tingut una gran rebuda, fins al punt que les propietàries s'estan planejant la seva expansió a altres ciutats. Ho ha explicat Laia Masdéu.

Laia Masdéu

Volem seguir treballant per oferir els nostres serveis a Sant Cugat però també veiem que venen de molts llocs a celebrar festes, així que volem obrir nous centres arreu de Catalunya.



Al matí, els més petits han gaudit d'un taller de plantes i els més grans d'un esmorzar de degustació amb els pastissos que elaboren al local. Al migdia, l'espai ha acollit música en directe i un vermut, i per la tarda una xocolatada i un taller de pintura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.