El CPA adopta Ramon de Llanos com a un andalús més


Temes relacionats

La comunitat andalusa a la ciutat incorpora la santcugatenca Charo Carrégalo com a membre adoptiva (27/mar/10)


  • Comparteix:

Ramon de Llanos viu a Sant Cugat des del 1970

Ramon de Llanos viu a Sant Cugat des del 1970

El Centro Popular Andaluz (CPA) ha homenatjat Ramon de Llanos batejant-lo com a andalús adoptiu per la seva vinculació amb l'entitat. De Llanos, natural d'Extremadura i santcugatenc des de fa més 40 anys, ha estat batejat aquest dissabte com mana la tradició amb padrins i vi. Pel santcugatenc és un honor rebre aquest títol honorífic perquè se sent tan andalús com extremeny.

Ramon de Llanos va néixer a Extremadura el 1956 i és soci del CPA des de fa gairebé 25 anys. Des de llavors s'ha implicat com un més en les activitats del CPA i per això ha estat reconegut com a andalús d'adopció. Per de Llanos, aquest és un reconeixement especial perquè Andalusia i Extremadura són terres germanes.

Ramon de Llanos

Em fa il·lusió perquè Andalusia i Extremadura són semblants, quan hi ets, et semblen el mateix lloc. Jo no sóc ben bé ni andalús ni extremeny perquè fa 42 anys que visc a Sant Cugat.



Ja fa més de 30 anys que el CPA atorga aquesta distinció a un soci no andalús de l'entitat, però en aquesta ocasió, a més del bateig tradicional, la cerimònia també ha comptat amb un petit concert i un pica-pica, a càrrec dels padrins del bateig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.