Les obres de Promusa del Camí de la Creu es reinicien aquesta setmana o la vinent


Temes relacionats

L'empresa constructora dels pisos públics del Camí de la Creu, en concurs de creditors (23/mar/12)


  • Comparteix:

Imatge de les obres, aquest dilluns

Imatge de les obres, aquest dilluns

Les obres de la promoció de compra de Promusa del camí de la Creu número 5 es reemprendran aquesta setmana o la vinent. Així ho ha assegurat el gerent de l'empresa municipal de Promusa, Lluís Hosta, després d'una reunió amb l'administrador que s'ha fet càrrec de l'empresa constructora Tau Icesa arran del concurs de creditors voluntari que ha presentat la companyia per manca de liquiditat.

Hosta ha aclarit que l'empresa no és que no sigui viable, sinó que s'ha trobat en una situació de dificultats per manca de liquiditat. En aquest sentit, Hosta ha destacat que el més probable és que les obres s'hagin d'allargar un mes per aquesta aturada. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluis Hosta

Els adjudicataris no es veuran afectats. Simplement tenim un retard de les obres que es reemprenen aquesta setmana o la vinent.


Hosta ha destacat que, malgrat tot, Promusa sempre compta amb un marge ampli d'entrega dels pisos. En aquest cas, el gerent de l'empresa municipal ha dit que si fins l'aturada les obres anaven molt avançades, amb la intenció de fer l'entrega al desembre de 2012, ara potser no es podran acabar fins el primer trimestre de 2013.

De la seva banda, l'àrea de comunicació de Tau Icesa ha explicat a Cugat.cat que ha presentat el concurs voluntari de creditors a causa del descens d'obra pública. L'empresa també ha afirmat que s'ha vist afectada per la morositat en els pagaments dels ajuntaments, cosa que no s'ha produït a Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.