L'Ajuntament determina els serveis mínims d'equipaments i prestacions


  • Comparteix:

La vaga té lloc aquest dijous

La vaga té lloc aquest dijous

L'Ajuntament ja ha determinat els serveis mínims de les competències municipals per a la jornada de vaga convocada per aquest dijous. Els serveis mínims se centren en l'accés als edificis, els autobusos urbans i els centres educatius.

Accés als edificis
L'Ajuntament garanteix l'accés a diversos edificis amb la presència d'un conserge. Entre aquests, hi ha les escoles Catalunya, Collserola, Gerbert d'Orlhac, Joan Maragall, l'Olivera, Ciutat d'Alba, La Floresta, Pi d'en Xandri, Pins del Vallès, Turó de Can Mates. També hi haurà accés a l'escola d'Art (matí i tarda), serveis socials ubicats a la plaça d'en Coll, escola de música i conservatori (matí i tarda), Casa Mònaco, Biblioteca Gabriel Ferrater, Biblioteca Marta Pessarrodona, Casal Mira-sol (tarda), Casal La Floresta, Casal les Planes, Museu, Casa Aymat, Casa de Cultura (matí i tarda) i consergeria de l'ajuntament (matí i tarda).

L'Ajuntament també garanteix la presència de tres auxiliars o administratius a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (dos al matí i un a la tarda), un oficial a la brigada, un tècnic de protecció civil, un tècnic d'informàtica i un auxiliar a la Casa Mònaco.

Autobusos urbans
Seguint els serveis mínims fixats per la conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, entre dos quarts de set i dos quarts de deu i entre les cinc i les nou del vespre a Sant Cugat circularà un autobús a cadascuna de les nou línies de transport urbà que hi ha al municipi.

Centres educatius
L'Ajuntament garanteix la presència d'una persona de l'equip directiu a l'Escola d'Art i a l'Escola de Música i Conservatori, un coordinador al Taller Triangle; i la directora i un coordinador de cada escola bressol municipal, i el 25% de la plantilla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.