Torna el programa 'Xocolata per tutti' per repartir mones entre els santcugatencs


Temes relacionats

Cugat.cat regala una mona gegant a ASDI pels 25 anys de 'Xocolata per tutti' ( 5/mai/11)


  • Comparteix:

'Xocolata per tutti' s'emet dilluns de Pasqua

'Xocolata per tutti' s'emet dilluns de Pasqua

Cugat.cat es converteix un any més en el padrí de Sant Cugat amb el tradicional programa radiofònic 'Xocolata per tutti'. L'espai, que enguany arriba a la seva 26a edició, repartirà mones de Pasqua i altres regals entre els usuaris del grup multimèdia gràcies a la col·laboració amb les principals pastisseries de la ciutat. Com ja és tradició, el programa s'emetrà el mateix dilluns de Pasqua a partir de les deu del matí, i està adreçat a tota la família.

El dilluns de Pasqua, Cugat.cat emetrà el programa de ràdio 'Xocolata per tutti' presentat per Joan Vallvé. El programa, un dels més veterans de l'emissora local, obrirà les seves línies a les deu del matí per participar al concurs radiofònic i entrar al sorteig d'una de les mones de Pasqua.

Com ja van sent tradició des dels darrers anys, els usuaris del grup multimèdia també poden optar a un dels premis a través de la seva participació via correu electrònic. El conductor del programa, Joan Vallvé, n'ha explicat més detalls.

Joan Vallvé

Totes aquelles persones que naveguin per la nostra web aniran trobant mones de Pasqua que ens hauran d'enviar per correu electrònic.


'Xocolata per tutti' és possible gràcies a la col·laboració de les principals pastisseries i fleques de la ciutat: La Lyonesa, Roura, Sabat, Vall D'or, Pastisseria Masnou, Vallès Pa, El Fornet d'en Rossend, Petritxol, Forn de pa Jaume Valls i la fleca La Panera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.