Les famílies de l'escola bressol de les Planes exigeixen un centre públic al barri


Temes relacionats

L'escola bressol de les Planes reformularà el servei el curs vinent (27/mar/12)


  • Comparteix:

'El Molí' de les Planes va obrir les portes aquest setembre / Font: Staperpetua.cat

'El Molí' de les Planes va obrir les portes aquest setembre / Font: Staperpetua.cat

Les nou famílies dels alumnes de l'escola bressol de les Planes exigeixen una escola bressol de titularitat pública al districte i lamenten la poca implicació per part del consistori a l'hora de mantenir el centre en les condicions actuals. Els pares i mares de l'escola consideren que l'equip de govern ha apostat poc per aquest centre en el menys d'un any que porta en funcionament. Les famílies estan preparant una recollida de signatures i una trobada amb l'alcaldessa per parlar del futur de l'escola bressol.

Els pares i mares de l'escola bressol El Molí de les Planes desconeixen a quin centre hauran de matricular els seus fills de cara a l'any que ve, després que dimecres de la setmana passada la regidora d'educació, Esther Salat, els comuniqués que 'l'escola perdrà la titularitat pública' de cara al curs vinent.

Una declaració que no ha estat ben rebuda per part de les nou famílies del centre, tal com explica la portaveu dels pares i mares, Eva Pérez, en declaracions a Cugat.cat.

Eva Pérez

Nosaltres volem que l'escola segueixi sent pública i no es tanqui.


Les famílies consideren que canviar els nens d'escola anirà en detriment de la seva educació, que hauran d'adaptar-se a un nou espai i a una nova línia educativa.

En cas que el centre es veiés obligat a tancar, el consistori els garanteix plaça a l'escola bressol municipal de la Floresta. Les famílies afectades afirmen que aquest canvi anirà els perjudicarà, ja que no hi ha cap transport públic que hi arribi.

Els pares i mares del centre han lamentat també la poca implicació del consistori per mantenir un centre tan nou, i consideren que no s'ha apostat per amortitzar la inversió. Ho explica Pérez.

Eva Pérez

Si el preu de l'escola bressol fos més econòmic i s'hagués publicitat més, potser hi hauria més alumnes.





Les famílies estan preparant una recollida de signatures i una trobada amb l'alcaldessa per parlar del futur de l'escola bressol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.