La manca de finançament alenteix la construcció de 150 pisos de Promusa


Temes relacionats

Les obres de Promusa del Camí de la Creu es reinicien aquesta setmana o la vinent (27/mar/12)

L'empresa constructora dels pisos públics del Camí de la Creu, en concurs de creditors (23/mar/12)


  • Comparteix:

Promoció de Promusa

Promoció de Promusa

Promusa té la voluntat d'iniciar la construcció de 150 habitatges nous durant aquest 2012. El problema de finançament amb què es troba l'empresa pública està fent difícil, però, assolir aquest objectiu. Ara, Promusa té projectades 13 promocions que, de moment, no es poden tirar endavant. El regidor d'Habitatge, Raül Grangé, ha explicat en roda de premsa que el govern està buscant diferents solucions per construir aquests pisos, 63 dels quals seran de venda i 87 de lloguer.

Aquests 150 pisos pendents de finançament són els que s'han de construir als carrers Francesc Macià, Pla del Vinyet i Jeroni Pujades, així com a l'avinguda Montserrat.

Amb tot, el finançament és el principal problema. Així ho ha dit el regidor d'Habitatge, Raül Grangé, que ha explicat que no pensen fer-ho a qualsevol preu.

Raül Grangé

Estem negociant amb diferents bancs i entitats i buscant diferents solucions. Però administrem diners públics i tenim una responsabilitat.




De cara als propers anys l'objectiu és poder construir 390 nous habitatges, 283 dels quals seran de lloguer. Així, un 72,5% aniran destinats al lloguer de règim general, per a joves i per a gent gran. Aquestes promocions estan pensades per fer als carrers Pla del Vinyet i Arnau de Vilanova; a les avingudes Montserrat i Rius i Taulet; i a l'edifici de Correus.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.