Primera multa de 375 euros per fer 'botellón'


Temes relacionats

Sant Cugat combat el 'botellón' amb multes de 375 euros (14/mar/12)


  • Comparteix:

L'operació inclou controls d'alcoholèmia

L'operació inclou controls d'alcoholèmia

L'àrea de Seguretat Ciutadana s'ha reunit aquesta setmana amb associacions de veïns, empreses i operadors de Can Solà-Can Magí per informar-los de la posada en marxa de l''Operació 0,0' contra el consum d'alcohol al carrer. El tinent d'alcalde de Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, ha informat que, en aplicació de l'ordenança de civisme, aquest cap de setmana, s'ha posat la primera sanció de 375 euros per beure alcohol al carrer a una persona reincident.

Aquest cap de setmana s'han tornat a repetir els controls de civisme i alcoholèmia de l''Operació 0,0' iniciada a principis de mes. En concret es van fer controls la matinada de dissabte a diumenge al Parc Central, Parc del Turó de Can Mates, voltants del camp de futbol del carrer Victor Català-avinguda Graells, voltants de Vil·la Sàbat, Parc de l'Arborètum, Parc de Ramon Barnils, Parc de la Pollancreda, carrer Vallès i carrer Borrell, carrer Orient-carrer Borrell, Torrent d'en Xandri i carrers Joan Buscallà i Francesc Vila.

Es van efectuar 105 identificacions, de les quals una, en ser reincident, va acabar amb una sanció de 375 euros per l'incompliment de l'ordenança municipal de civisme per beure alcohol al carrer. Com ja es va anunciar en el seu dia, la campanya constava d'una primera fase informativa i d'identificació de persones que incomplien la normativa. En cas de reincidència, es passava a la fase sancionadora com ha estat aquest cas ja que aquesta persona havia estat ja identificada i alertada fa 15 dies.

Pel que fa als controls d'acoholèmia efectuats aquest mateix cap de setmana, es van fer 64 proves de les quals, 56 han estat negatives, set han donat positiu i una persona s'ha negat a fer els tests. Els controls han acabat amb sis denúncies administratives i dos atestats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.