La sèrie documental de Cugat.cat es presenta a la ciutadania amb una projecció a la Casa de Cultura


Temes relacionats

Sant Cugat dedica el març a les dones amb la implicació de tota la ciutadania (28/feb/12)


  • Comparteix:

'Parlen les dones' és una producció de Cugat.cat

'Parlen les dones' és una producció de Cugat.cat

'Parlen les dones. Sant Cugat 1912-1936', la primera sèrie documental de Cugat.cat, es dóna a conèixer aquest dissabte a la Casa de Cultura. Al punt del migdia començarà aquesta presentació en què es projectarà el primer capítol. L'acte està emmarcat dins les activitats de commemoració del Dia Internacional de les Dones.
El primer capítol a Cugat tv

'Parlen les dones' és un recull de 13 capítols on 17 dones relaten com era la vida a Sant Cugat al primer terç del segle XX. El fil conductor de la sèrie és la veu d'aquestes dones, constituint una contribució de primer ordre a la preservació de la memòria històrica local. La sèrie aborda qüestions fonamentals per reconstruir la vida quotidiana de la societat santcugatenca de l'època, amb temes com l'escola, el festeig, la religió, el sexe, el treball, les festes i tradicions, el lleure i la mort, entre d'altres.

El director de Cugat.cat, Miquel Herrada, ha afegit que treballs audiovisuals com aquests són importants no només per conèixer el nostre passat, sinó també per donar respostes als comportaments humans actuals.

Miquel Herrada

Pensem, i això entronca amb la voluntat de servei públic que té Cugat.cat, que és important conèixer d'on venim per saber per què som com som.



D'aquesta manera, la ciutat dóna veu a la memòria històrica en una producció feta a partir del llibre homònim de Tate Cabré i Daniel Romaní, arran d'un estudi impulsat per l'Ajuntament. Setmanalment Cugat tv donarà a conèixer alguns dels temes que es tracten en aquests reportatges d'entre 10 i 15 minuts.

La sèrie 'Parlen les dones' estarà a la venda a la botiga de Cugat.cat properament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.