Comencen les activitats del Dia Mundial del Parkinson


Temes relacionats

Fulvio Capitanio (Parkinson): 'És important donar suport social i moral a afectats i familiars de Parkinson' (11/abr/12)

El Dia Mundial del Parkinson posa l'accent en la quotidianitat dels malalts ( 2/abr/12)


  • Comparteix:

Cartell de la pel·lícula

Cartell de la pel·lícula

La projecció del film '10 muntanyes, 10 anys' dóna avui el tret de sortida a les activitats del Dia Mundal del Parkinson que a la ciutat es concentren aquest dissabte. Aquesta pel·lícula narra l'ascensió al Kilimanjaro de l'escalador Enzo Simone i és una metàfora sobre les dificultats dels pacients d'aquesta malaltia neurodegenerativa. La cita és aquest dimecres a les set de la tarda al Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i l'entrada és gratuïta.

La tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, destaca la voluntat participativa dels actes organitzats amb motiu d'aquesta diada.

Susanna Pellicer

Tots els actes són per apropar-nos al Parkinson amb un punt de vista divertit i amable. És la millor manera perquè la gent hi participi.











Es tracta d'una pel·lícula que narra l'ascens de l'escalador Enzo Simone a 10 de les muntanyes més altes del món amb l'objectiu de recollir fons per la lluita contra el Parkinson i l'Alzheimer. Simone va engegar el projecte després que dos familiars contraguessin aquestes malalties.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.