Òmnium Cultural convida a conèixer la relació entre el tèxtil i la sostenibilitat


Temes relacionats

Òmnium Cultural organitza una visita guiada al sincrotró Alba ( 3/abr/12)


  • Comparteix:

La Casa Aymat acull l'exposició

La Casa Aymat acull l'exposició

La relació de l'art tèxtil amb l'ecologia i la preservació de l'aigua és el tema central de l'exposició 'Amb o sense aigua', exposada al Museu del Tapís Contemporani de la Casa Aymat. Aquest diumenge, els participants del cicle d'activitats 'Quedem?', organitzat per la secció local d'Òmnium Cultural, tindran l'oportunitat de conèixer la mostra de primera mà.

La tècnica de la iniciativa, Clara Vergés, ha explicat a Cugat.cat que l'exposició recopila obres de diferents artistes amb una mateixa temàtica.

Clara Vergés

Relaciona l'art amb el món de la sostenibilitat i l'aigua.


La propera activitat del cicle 'Quedem?' tindrà lloc durant la diada de Sant Jordi, el penúltim dilluns de mes, en què santcugatencs de diferents orígens es trobaran per llegir poesia en la seva llengua materna i explicar-ne el significat. Les inscripcions són gratuïtes i es poden fer fins divendres abans a la una de la tarda, a l'adreça electrònica quedemsantcugat@omnium.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.