La pluja pot complicar l'operació sortida de Setmana Santa que comença avui


Temes relacionats

Un accident a l'AP-7 complica l'inici de l'operació sortida (30/jul/10)

Poques retencions en l'operació sortida del pont de la Immaculada ( 7/des/09)


  • Comparteix:

Les retencions s'accentuaran a partir de dijous

Les retencions s'accentuaran a partir de dijous

El gruix de l'operació sortida a Catalunya per les vacances de Setmana Santa comença aquest dijous a les tres de la tarda. El Servei Català de Trànsit (SCT) ha posat en marxa la segona fase del dispositiu especial de Setmana Santa amb l'objectiu que suposi un punt d'inflexió en l'elevada sinistralitat registrada a la xarxa viària catalana durant els tres primers mesos de l'any. L'organisme demana als conductors que extremin les precaucions davant les previsions de pluja. El Servei Català de Trànsit alerta a més que les vies que portaran més complicacions són les que connecten els principals nuclis urbans amb les zones de platja de la Costa Brava i la Costa Daurada.

Les previsions metereològiques anuncien que fins divendres la pluja afectarà Catalunya, amb xàfecs més o menys intermitents però que seran generalitzats. Per aquest motiu el SCT demana als conductors que extremin la precaució a la carretera.

Les hores en què es preveu que hi haurà més afluència de vehicles a la xarxa viària és entre les cinc de la tarda i les nou de la nit de dijous i entre les 11 del matí i les tres de la tarda de divendres. El SCT estima que els principals punts conflictius se situaran a l'AP-7 entre La Roca del Vallès i Martorell i la N-340 en els trams del L'Arboç, El Vendrell i Coma-ruga, entre d'altres. Els punts que aglutinen més accidents són la C-58 a l'alçada del Vallès Occidental, la N-II Nord i la N-340, entre d'altres.

Les previsions d'enguany compten amb una mobilitat similar a la de l'any anterior però amb certa tendència a la baixa en relació a la disminució general de la mobilitat i la situació econòmica actual. Des de dijous fins dilluns gairebé 2.000 agents dels Mossos d'Esquadra vetllaran per garantir la seguretat a les carreteres catalanes i efectuaran prop de 1.500 controls d'alcoholèmia i velocitat, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.