Els usuaris de la R8 hauran d'agafar un bus entre Mollet Sant Fost i Granollers centre fins dilluns


  • Comparteix:

Estació de Renfe a Sant Cugat

Estació de Renfe a Sant Cugat

Adif posarà en servei, dilluns de la setmana vinent, les noves infraestructures ferroviàries d'ample convencional a Montmeló, que han consistit en la construcció d'una nova estació per als serveis de Rodalies, un túnel d'1,3 quilòmetres i un viaducte sobre el riu Congost. Per aquest motiu s'interromp el servei ferroviari en el trajecte Mollet San Fost i Granollers Centre de la línia R8, amb parada a Sant Cugat, des d'aquest divendres i fins dilluns, a dos quarts de cinc del matí.

Durant aquests dies els usuaris d'aquesta línia, així com de la R2 i la R11, hauran d'utilitzar el servei per carretera que Adif habilitarà entre Mollet i Granollers.

Per orientar els viatgers, Renfe reforçarà el personal d'informació i atenció al client amb un equip de 34 persones distribuïdes en les estacions afectades: Granollers Centre, Mollet Sant Fost i Montmeló. El pla alternatiu per carretera comptarà amb 20 autobusos en les hores punta.

Per a més informació, els clients poden adreçar-se a les estacions, als telèfons 900.41.00.41 i 902.320.320, així com a les pàgines web Rodaliesdecatalunya.cat, Renfe.com i Adif.es.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.