Ofereixen 2.500 euros per a qui trobi una gossa perduda a Mira-sol


  • Comparteix:

Imatge de la mascota

Imatge de la mascota

Una gossa ha desaparegut aquest dissabte d'un domicili particular de Mira-sol. Els responsables de l'animal, que ofereixen una compensació econòmica de 2.500 euros a qui el trobi, asseguren que l'animal ha estat sostret del jardí de la casa i per això han presentat una denúncia a la Policia Local. Es tracta d'una bulldog francesa blanca anomenada Dana i té set anys.

Els responsables de la gossa han explicat a Cugat.cat que la mascota ha desaparegut del domicili d'uns familiars a Mira-sol. Segons asseguren, l'animal estava amb altres dos gossos i sospiten que algú els va drogar per endur-se la bulldog francesa, ja que les altres mascotes van haver de ser ateses per veterinaris.

Per aquest motiu, els responsables, que estaven a càrrec de la gossa que és propietat d'una altra persona, han presentat una denúncia a la Policia Local i ofereixen una compensació de 2.500 euros a qui el trobi.

La gossa respon al nom de Dana i és una bulldog francesa blanca amb una taca fosca en un costat. Té set anys.

Les persones que tinguin informació sobre l'animal poden posar-se en contacte amb els propietaris a través del telèfon 661 136 759.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.