Valldoreix engega la recollida selectiva porta a porta el dia 23


  • Comparteix:

Paraira i Ortolà durant la roda de premsa

Paraira i Ortolà durant la roda de premsa

Les restes de vidre, cartró i envasos també es recolliran a la porta dels domicilis valldoreixencs a partir del 23 d'abril. L'ampliació d'aquest servei és fruit de la incorporació d'un vehicle amb capacitat per aplegar dos tipus de residus i permetrà la recollida diària de tots els tipus de restes. L'Ajuntament i l'EMD han posat en marxa una campanya informativa per donar a conèixer els nous horaris i la manera com es farà la recollida.

Amb el nou sistema els veïns hauran de dipositar les restes davant del seu domicili segons el calendari i horari establerts. Dilluns i dimecres hauran de treure els residus de rebuig. Els dimarts és el torn per als residus orgànics i el vidre. Els dijous s'hauran de dipositar les restes orgàniques i el paper. Els divendres treuran les restes de rebuig i els diumenges les restes orgàniques i de paper. L'horari per treure els residus a la porta de casa és de vuit del vespre a onze de la nit.

La tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, ha destacat les millores que comporta el nou sistema.

Cristina Paraira

Volem facilitar que els veïns puguin fer la recollida selectiva. Ara ja no hauran d'anar fins el contenidor corresponent.





El vocal de Residus Urbans de l'EMD, Jordi Ortolà, ha fet una crida a la col·laboració dels veïns del territori perquè el nou sistema sigui un èxit.

Jordi Ortolà

És una implantació reivindicada des de fa temps. Ara que la tenim demanem la màxima col·laboració de tothom.





Per donar a conèixer les novetats, Ajuntament i EMD han engegat una campanya de comunicació entre els veïns del territori que ja han rebut una carta informativa amb el nou calendari de recollida de brossa. L'oficina Infonet atendrà els dubtes de la ciutadania a través del telèfon 900 103 146.

Els veïns de Valldoreix rebran una visita de tècnics que informaran de les novetats. A més, aquest dijous hi ha una sessió informativa a l'EMD a partir de les set de la tarda. A partir d'aquest divendres, i fins dimarts, s'instal·larà un punt d'atenció ciutadana a l'estació del Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) del territori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.