(Prèvia) La Marxa Infantil dóna el tret de sortida aquest diumenge


  • Comparteix:

Els organitzadors de la Marxa Infatil amb el cartell promocional

Els organitzadors de la Marxa Infatil amb el cartell promocional

La 54a Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat arriba aquest diumenge amb més de 1.300 parelles. L'edició d'enguany torna a passar per Sant Medir i Torre Negra. Els beneficis que recapti l'entitat es destinaran a l'ONG Save the Children.

El recorregut de l'edició d'aquest any, de 14 quilòmetres amb un desnivell positiu acumulat de 250 metres, sortirà de la plaça de la Vila i es dirigirà cap a Sant Medir passant pel costat del Pi d'en Xandri, Can Borrell i Torre Negra.

El coordinador de la competició, Silvano Bendinelli, ha explicat que l'organització està preparant alguna sorpresa per aquest dia.

Silvano Bendinelli

La marxa tindrà sorpreses comestibles, regals de l'organització i dels espònsors, i begudes a l'arribada.


Bendinelli ha celebrat que tots els patrocinadors que van implicar-se l'any passat en l'acte hi hagin tornat a col·laborar.

Silvano Bendinelli

No hem trobat nous patrocinadors, però els de sempre s'han mantingut.


El cost de les inscripcions és de 10 euros amb l'aportació voluntària de 50 cèntims que es destinaran a l'organització Save the Children. A més, caldrà abonar una quota per cobrir l'assegurança obligatòria d'un euro i mig. El cost per als socis és de vuit euros més els suplements.

L'inici de la Marxa serà a la plaça de la Vila a partir de les nou del matí per als participants de la categoria infantil, d'entre sis i 12 anys, mentre que els juvenils, d'entre 12 i 14 anys, sortiran a les onze. L'arribada dels corredors està prevista entre un quart de tres i dos quarts de cinc de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.