ASDI celebra dissabte el seu sopar benèfic per recollir fons per ampliar les seves activitats


  • Comparteix:

L'associació de prodisminuïts físics i psíquics, ASDI, celebra avui al vespre el seu sopar anual amb l'objectiu de seguir expandint els seu projecte solidari i intentar augmentar el número de socis. Es calcula uns 225 convidats assistiran al sopar. Els fons recaptats durant la vetllada serviran per mantenir les activitats que ASDI duu a terme per la inegració de les persones amb discapacitats.

ASDI és una associació solidària que ha lluitat sempre per aconseguir un augment del benestar i de la qualitat de vidar del prodisminuïts físics i psíquics. Enriqueta Guarch, presidenta d'ASDI a Sant Cugat, juntament amb un equip molt professional, ha fet que ASDI es converteixi en una associació de renom a la nostra ciutat, amb la qual, cada dia hi col.laboren més santcugatencs.

Dissabte al vespre es celebra a La Masia el sopar anual d'ASDI, seguint la mateixa línea que els anys anteriors, com ens explica la presidenta Eriqueta Guarch.

Enriqueta Guarch

Es farà un sorteig i la tómbola de sempre.


Els fons recaptats durant el sopar serviran per seguir endavant amb les activitats de l'associació i per a organitzar projectes futurs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.