La Marxa més participativa queda inacabada


  • Comparteix:

Els participants han omplert Collserola

Els participants han omplert Collserola

La 54a Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat ha batut aquest diumenge un rècord històric de participació amb 1.350 parelles, és a dir, 2.700 marxaires. Tot i així, aquesta fita ha quedat deslluïda per un xàfec a primera hora de la tarda que ha obligat al Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC), organitzador de l'esdeveniment, a anul·lar el recorregut de retorn dels marxaires. Tots els participants han estat evacuats de manera preventiva sense registrar cap incident destacable al llarg del desenvolupament de la prova, que ha transcorregut pels llocs més emblemàtics de Collserola.
Reviu la Marxa a Cugat tv

Aquesta 54a edició ha arrencat puntualment a les nou del matí gràcies al temps, que ha donat treva a la prova. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha estat l'encarregada de tallar la cinta que ha obert el pas a les 1.350 parelles que han participat a la Marxa, convertint-se en la més multitudinària de la seva història.

Conesa ha assegurat que la Marxa és una de les cites de regularitat més importants de Catalunya.

Mercè Conesa

És l'esdeveniment, a nivell de marxa de regularitat per bosc i muntanya, més important de Catalunya.


Els marxaires han aconseguit arribar a l'esplanada de Sant Medir, però un xàfec ha obligat a anul·lar el recorregut de retorn previst. Els participants ho han fet tots alhora i per un camí directe de tornada a la plaça de Vila. Malgrat això, el president del Club Muntanyec de Sant Cugat, Francesc Cruces, ha restat importància a la pluja.

Francesc Cruces

La darrera previsió era que podia ploure a partir de les cinc de la tarda, però s'ha avançat una mica. Els nens s'ho han passat bé.




Tot i que aquesta edició ha quedat deslluïda per la pluja, els participants han explicat a Cugat.cat què significa per a ells la prova.

Participants

Puc caminar amb les amigues mentre parlem. / M'agrada trobar-me amb els amics de l'escola i relaciona-me amb la gent i la natura. / M'agrada caminar al meu ritme. / És una activitat divertida. / Es tracta de viure una experiència a l'aire lliure.





L'organització presentarà igualment les classificacions, que s'establiran en funció dels resultats obtinguts fins l'últim control, que ha estat el de Sant Medir. També està previst que es faci la tradicional entrega de premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.