Enric Juliana: 'La cacera del rei a Botswana és un fet greu però no ha de portar conseqüències negatives'


Temes relacionats

Enric Juliana protagonitza la primera cita del cicle 'Tertúlia amb amics' (17/abr/12)


  • Comparteix:

El director adjunt de 'La Vanguardia', Enric Juliana, creu que l'Estat espanyol no ha de 'fer un drama' de l'accident del Rei a Botswana, tot i reconéixer que es tracta d'un episodi greu donada la situació econòmica actual. Juliana ho ha dit en una entrevista a Cugat.cat abans de participar a la primera xerrada del cicle 'Tertúlia amb Amics' que organitza Amics de Pedra i Sang, on ha repassat l'actualitat política espanyola.

La cacera del rei a l'Àfrica ha estat un dels temes que han sorgit durant la tertúlia que ha aplegat una setantena de persones al Restaurant el Mesón. En aquest sentit, el director adjunt de 'La Vanguardia' ha defensat en una entrevista a Cugat.cat que tot i que es tracti d'un fet molt greu aquest episodi no ha de tenir conseqüències negatives per a l'Estat espanyol. Sentim Enric Juliana.

Enric Juliana

Donada la situació que viu el país la imatge del cap l'estat de caçera a l'Àfrica no es pot passar per alt. Però jo crec que no cal organitzar un drama de conseqüències negatives.


Juliana, a més, ha explicat que aquests fets no tindran uns efectes immediats però ha explicat que ara el centre del debat és si el Príncep d'Astúries hauria de ser o no el cap d'Estat.

La presidenta d'Amics de Pedra i Sang, Dolors Vilarasau, ha celebrat que s'hagi assolit la xifra màxima de participació que permet l'aforament de restaurant, la de 70 persones, i ha posat en valor el fet que aquestes xerrades es presentin en format de tertúlia.

Dolors Vilarasau

La nostra idea és poder parlar amb tranquil·litat, perquè flueixin les idees i els pensaments.




Les entrades per poder participar en les següents tertúlies, que estaran protagonitzades per Empar Moliner, Victòria Camps, Emili Teixidor i Xavier Escura es poden aconseguir de forma anticipada al Restaurant el Mesón.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.