Sant Cugat disposarà el 2004 d'una nova residència de gent gran d'iniciativa privada


  • Comparteix:

L'alcalde ha visitat avui les obres de la nova residència.

L'alcalde ha visitat avui les obres de la nova residència.

Mira-sol comptarà amb una residència de gent gran privada el setembre de l'any vinent. L'edifici, de 6.500 metres quadrats, disposarà de 84 habitacions i capacitat per atendre 150 persones. El nou centre, dividit en dos espais, ha significat una inversió total de 15 milions d’euros

La residència està promoguda per la societat 'Inversiones Seniors' . Es tracta d'un edifici dividit en dues parts interconnectades, una per acollir persones amb necessitats assistèncials i una altra on s’ubicaran persones que es poden valer per si mateixes.

A més, disposarà d'espais dedicats a l’oci, com una sala d’actes per concerts, sessions de cinema o representacions teatrals. Antoni Cirera, president de la societat Inversiones Seniors, ha explicat que la intenció és optar per un model arquitectònic diferent al concebut fins ara per les residències de gent gran:

Antoni Cirera

Volem un model diferent .No ens agrada fer edificis que tinguin aparença d’hospital o de residència convencional.


L’alcalde, que ha visitat les obres, ha afegit que serà una residència de qualitat, en la línia de les residències, tant públiques com privades, que ja operen a la ciutat:

Lluís Recoder

Aquesta residència farà que la darrera etapa de la vida de les persones acollides sigui agradable. La residència està molt en la línia de la ciutat de qualitat que volem i defensem.


La nova residència per a gent gran de Mira-sol estarà acabada a principis de l’estiu de l’any que ve, i s’espera que pugui entrar en funcionament cap el mes de setembre del 2004. La inversió total és de 15 milions d’euros.

Amb aquesta nova residència privada, del total de places que té la ciutat, el 88% són d'iniciativa mercantil.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.