Xarxa de Consum Solidari forma en lideratge a 30 persones a l'Equador


  • Comparteix:

Moment dels cursos de formació

Moment dels cursos de formació

La Xarxa de Consum Solidari ha format 30 representants de diverses entitats i institucions del cantó de Cotacachi, a l'Equador, a la darrera edició dels cursos de formació en lideratge que ofereix al país centre-americà. El curs ha estat possible gràcies al finançament provinent de la partida de cooperació de l'Ajuntament.

La constitució de l'Equador contempla la participació de la població en la creació dels plans de desenvolupament territorial. El curs, que va tenir la seva primera edició al 2002, es marca l'objectiu de formar en lideratge a persones significatives de les comunitats perquè aquestes participin en el desenvolupament del territori.

En la darrera edició, iniciada a finals de juliol de l'any passat i finalitzada a finals de març d'enguany, el curs s'ha elevat al nivell 3 gràcies a la col·laboració amb la Facultat Llatinoamericana de Ciències Socials (FLACSO). Això ha permés oferir una formació més específica encaminada a aconseguir una participació més efectiva en la redacció dels plans de desenvolupament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.