El jardí d'infants Alba fa 30 anys orgullós de la seva trajectòria a la ciutat


  • Comparteix:

La festa de Bombolles, al carrer del Carme

La festa de Bombolles, al carrer del Carme

El jardí d'infants Alba ha celebrat aquest dissabte el seu 30è aniversari rodejat dels seus actuals i antics alumnes i les seves famílies. Per l'escola bressol és un motiu d'orgull i alegria assolir aquesta fita perquè demostra que s'ha fet bé la feina. Una xocolatada i un espectacle de bombolles han fet gaudir els més petits d'aquesta celebració, que Alba ha compartit amb els alumnes que han fet possible aquesta 'aventura'.

Famílies, mestres i alumnes s'han reunit al jardí d'infants Alba per felicitar l'escola pels seus 30 anys. Alguns dels seus primers alumnes i altres més joves també s'han acostat per desitjar el millor a la seva antiga escola. Per la directora del centre, Empar Rus, això demostra que han fet bé les coses.

Empar Rus

Molt de goig d'arribar als 30 anys d'una escola bressol petita que és molt difícil. Molta alegria de veure els primers alumnes, que venen perquè tenen un bon record, això és el més important.



Tot i les dificultats, l'escola bressol porta tres dècades tenint cura de nens d'entre zero i tres anys. Per la regidora d'Educació, Esther Salat, la llar d'infants ha fet una gran aportació a l'educació de la ciutat.

Esther Salat

L'escola bressol Alba és una escola familiar i de qualitat, els seus 30 anys han estat una aportació molt valuosa al projecte educatiu de Sant Cugat.








Un esmorzar amb xocolata i pastes i l'espectacle de bombolles han estat les principals activitats de la festa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.