Els Gausacs llueixen els seus castells de 7 fora de casa


Temes relacionats

Els Gausacs consoliden els castells de 7 pensant de nou en els de 8 ( 1/abr/12)

Els Gausacs recuperen el 2 de 7 per Santa Madrona (18/mar/12)

Els Gausacs volen competir al Concurs de Castells de Tarragona com una de les 12 millors colles del món (14/feb/12)


  • Comparteix:

El 5 de 7 dels Gauscs a Igualada / Font: Castellistica

El 5 de 7 dels Gauscs a Igualada / Font: Castellistica

Els Castellers de Sant Cugat han fet el primer intent de la temporada d'assolir el 4 de 8, però l'han desmuntat en dues ocasions abans de carregar-lo perquè no l'han vist prou sòlid. La colla però, fa un balanç positiu de l'actuació, que ha tingut lloc a Igualada aquest diumenge, perquè han descarregat un 4 de 7, una torre de 7 i un 5 de 7, tres castells molt difícils. Els Gausacs han actuat al costat dels Sagals d'Osona i els Moixiganguers d'Igualada, que celebraven el seu 17è aniversari i han descarregat un 4 de 8 en el segon intent.

Els camises verdes s'havien proposat descarregar el primer 4 de 8 de la temporada en l'actuació d'Igualada, però després de dos intents han decidit deixar-ho per a la diada de Sant Ponç. El cap de colla Toni Serra explica per què no han acabat el castell.

Toni Serra

No hem tingut sort i l'hem desmuntat abans no caigués. Hem tingut problemes, crec que el primer el podíem carregar però tampoc es tracta d'això, sinó de fer els castells ben fets.


Serra fa, però, un balanç positiu de l'actuació dels Gausacs perquè han mobilitzat molta gent i han descarregat tres castells difícils fora de casa.

Toni Serra

La resta de l'actuació ha estat molt bona, hem fet un 5 de 7, una torre de 7 i un 4 de 7 preciosos, la valoració és positiva i hem pogut provar el 4 de 8, que se'ns ha resistit.







La propera cita dels Gausacs serà per la diada de Sant Ponç, el segon cap de setmana de maig, on tornaran a intentar el 4 de 8, però aquesta vegada a casa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.