Diverses personalitats donen suport als treballadors d'HP contra els acomiadaments


Temes relacionats

El comitè d'empresa d'HP denuncia dos acomiadaments a la divisió de Consultoria ( 2/mar/12)

Una trentena de treballadors d'HP s'han concentrat a les portes del Mobile World Congress (27/feb/12)

La plantilla d'HP Consultoria i Outsourcing es concentra contra els acomiadaments (30/gen/12)


  • Comparteix:

Manifestació durant la vaga d'HP de 2011

Manifestació durant la vaga d'HP de 2011

Personalitats com l'economista Arcadi Oliveres, el futbolista Oleguer Presas, la política Mònica Oltra i el cantautor Feliu Ventura donen suport als treballadors de l'empresa amb seu santcugatenca HP en la seva lluita contra els acomiadaments arreu de l'Estat espanyol. Una quarantena de personalitats del món de la cultura i la política s'han unit en la protesta.

Tots els signants contactats per Confederació General del Treball (CGT) a HP s'han manifestat en contra dels 158 acomiadaments executats per l'empresa a tot l'Estat espanyol. Així, diu el manifest, volen donar suport als empleats i marcar l'inici d'una nova fase reivindicativa d'una plantilla que acumula més d'un any i mig de lluita contra les decisions de la companyia.

Destaca el suport de diversos catedràtics i professors com l'advocat laboralista i professor de la Universitat Pompeu Fabra, Rafael Senra, i l'advocat del Col·lectiu Ronda i professor de la UAB Vidal Aragónes. També en l'àmbit del periodisme donen suport figures de l'ofici com Carlos Carnicero, Olga Rodríguez i Rosa María Artal.

Segons el manifestat dels treballadors, HP busca obtenir més beneficis amb subcontractacions precàries en detriment l'actual plantilla. La CGT ha advertit que les accions de protesta continuaran fins que HP aturi l'actual política.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.