El resultat provisional del sorteig dels pisos de Promusa del Turó de Can Mates ja es pot consultar


Temes relacionats

Més de 2.600 sol·licituds per als pisos de lloguer de Promusa al Turó de Can Mates (24/abr/12)

Promusa sorteja avui una nova promoció d'habitatge de lloguer (24/abr/12)


  • Comparteix:

El sorteig s'ha fet aquest dimarts al Teatre-Auditori

El sorteig s'ha fet aquest dimarts al Teatre-Auditori

Els resultats provisionals del sorteig dels 86 habitatges de Promusa que es va fer aquest dimarts al Teatre-Auditori ja es poden consultar a la pàgina Promusa.cat. Hi ha una llista amb els resultats dels habitatges de lloguer general i una altra per la dels pisos de lloguer per a joves. L'empresa municipial d'habitatge té ara uns dies per comprovar que els afortunats compleixen els requisits per ser adjudicataris d'aquests pisos que estan situats entre els carrers de Josep Irla i Josep Tarradelles, al barri del Turó de Can Mates.

Promusa comprovarà en els dies següents que els sol·licitants afortunats compleixen tots els requisits que es necessiten per poder optar a un pis de protecció oficial. A partir d'aquí l'empresa municipal establirà la llista definitiva i es posarà en contacte amb els adjudicataris.

Del total de pisos que s'han sortejat n'hi ha 14 d'una habitació, 28 de dues i 43 habitatges amb tres habitacions i un de dues reservat per a persones que acreditin mobilitat reduïda permanent. A més, també s'han sortejat pisos que estan disponibles de promocions anteriors de Promusa, tant de lloguer general com de lloguer per a joves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.