L'alcaldessa assegura que no hi haurà grans tisorades a la Festa Major


Temes relacionats

Experts de la cultura popular del país aportaran la seva visió al debat de Festa Major (25/abr/12)

L'Ajuntament obre un debat ciutadà per repensar la Festa Major (18/abr/12)


  • Comparteix:

Escena de la Festa Major de l'any passat

Escena de la Festa Major de l'any passat

L'alcaldessa, Mercè Conesa, reivindica l'element cohesionador i identitari de la Festa Major, i ha assegurat que l'Ajuntament no farà una retallada significativa del seu pressupost. Segons Conesa, l'objectiu de la iniciativa 'La Festa Major, repensem-la!', un fòrum de debat sobre la festa grossa de l'any que ve, no és impulsar l'austeritat sinó treballar perquè la celebració satisfaci les necessitats de la gent jove i impliqui els nous barris en la vida de la ciutat. Mira el 'Línia directa' amb l'alcaldessa a Cugat tv

Durant l'entrevista mensual al programa 'Línia directa' de Cugat.cat, l'alcaldessa ha evitat posar l'accent en les retallades a l'hora de parlar de la Festa Major. Tot i admetre que el pressupost d'enguany es reduirà una mica, Conesa ha remarcat que el consistori 'mai no ha allargat més el braç que la màniga' i, per tant, la Festa Major no es veurà afectada significativament.

Mercè Conesa

Podem ajustar coses de la Festa Major, però no podem anul·lar-la.


Segons l'alcaldessa, el cicle de debats 'La Festa Major, repensem-la!', organitzat per l'Ajuntament, és integrar els nouvinguts dels barris perifèrics a les tradicions santcugatenques i dissenyar una celebració que s'adapti també als joves.

Mercè Conesa

No volem una Festa Major amb espais segregats.


Divendres de la setmana vinent tindrà lloc la xerrada inaugural de la iniciativa, que comptarà amb la presència del fundador i director de Comediants, Joan Font, i tractarà sobre les festes majors a la Mediterrània. Serà a les sis de la tarda a la Casa de Cultura.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Només per il·lustrar la notícia: al pressupost del 2011 es consignaven 240 mil € a la "comissió gestora de Festa Major",se'n van executar 310 mil (+29%) i per aquest any es pressuposten 216 mil (-10% sobre press2012 i -30% sobre la liquidació),falten altres partides que queden diluides en partides més generalistes

Xavier Boix Roca. Enviat el 26/abr/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.