L'escola bressol El Molí de les Planes continuarà però gestionada per un privat


Temes relacionats

L'escola bressol de les Planes continuarà però gestionada per un privat (25/abr/12)


  • Comparteix:

Imatge del Consell de Barris de Les Planes d'aquest dimecres

Imatge del Consell de Barris de Les Planes d'aquest dimecres

L'escola bressol El Molí de les Planes continuarà la seva activitat. L'escola serà un centre de titularitat pública però de gestió privada. L'Ajuntament mantindrà l'escola en el marc d'un projecte integral d'atenció a la infància i la família creat especificament per a les Planes. D'aquesta manera, es manté el servei i no pugen els preus, una decisió que s'ha presentat al consell de barri aquest dimecres.

A partir del curs vinent, El Molí formarà part de l'Espai Familiar i Sociocultural, un projecte creat específicament per a les Planes. L'entitat Doble Via gestionarà aquest projecte ideat per l'escola bressol a l'espera d'un concurs definitiu. Això comporta que l'Ajuntament mantingui el 100% de la titularitat pública del centre, encara que, per primera vegada, la gestió serà indirecta. Segons l'equip de govern, 'la voluntat de l'Ajuntament és garantir la viabilitat d'un servei bàsic per a les famílies de la ciutat, malgrat la disminució d'aportacions d'altres administracions'.

El nou projecte d'atenció als infants i joves constarà de quatre programes per tal de donar atenció a alumnes d'edats fins els 18 anys. D'una banda, els nens fins a tres anys comptaran amb l'escola bressol, de les nou del matí fins les cinc de la tarda. Els nens de tres a sis anys podran anar a l'Espai de Trobada Familiar, de les tres de la tarda fins les cinc. De les cinc de la tarda fins els vuit del vespre, als nens d'entre sis i 12 anys se'ls oferirà un suport a l'estudi. Per als joves d'entre 12 i 18 anys, l'Espai de Joves incorpora un nou servei de dinamització amb un treballador social.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.