Sant Cugat explica les seves iniciatives educatives en sostenibilitat a Viena


  • Comparteix:

Jornada d'un Pla educatiu d'Entorn

Jornada d'un Pla educatiu d'Entorn

Les iniciatives que es duen a terme a Sant Cugat relacionades amb l'educació i la sostenibilitat es presenten aquest dimarts en una jornada de treball a Viena organitzada per la xarxa CoDeS. Algunes de les experiències que es donaran a conèixer són l'Agenda 21 escolar i el grup de treball 'Educació per a la sostenibilitat al llarg de la vida', dues propostes amb accent santcugatenc.

Sant Cugat presenta aquest dimarts l'Agenda 21 escolar, el grup de treball 'Educació per a la sostenibilitat al llarg de la vida', els horts escolars i les experiències dutes a terme a les escoles públiques, l'Avenç i l'escola Thau. Durant aquesta jornada, l'Ajuntament participa de forma conjunta amb el departament de Didàctica de les Matemàtiques i les Ciències Experimentals de la Facultat d'Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.