Molta afluència i poca compra en un Mercat de Disseny que busca adaptar-se


  • Comparteix:

El Mercantic ha acollit aquest diumenge un Mercat de Disseny amb diverses activitats complementàries a la mostra. Tot i el seu caràcter innovador i d'adaptació a les necessitats dels compradors, això no es tradueix, segons els paradistes, en un increment de les vendes que permeti una renovació més constant del gènere.

Un gran ventall d'oferta en moda, complements, antiguitats i objectes de tota mena en el Mercat de Disseny no ha pogut guanyar la partida a la conjuntura actual. D'una banda, el Mercantic ha aconseguit atreure una vegada més un gran nombre de curiosos a la cita mensual, gràcies a la mostra de propostes assequibles a totes les butxaques i la creació d'un ambient actiu amb activitats complementàries.

Ho explica una de les coordinadores de la mostra, Mercè Camps.

Mercè Camps

Malgrat la crisi, aconseguim semana rere setmana atreure força activitat al Mercantic.



Però aquesta afluència de visitants no sempre té clara la compra. Això és el que els paradistes porten alguns mesos constatant. Els venedors atribueixen aquest fet a què es tracta d'una mostra que ofereix propostes que no són de primera necessitat.

Venedors

Fins ara funcionava, ara no. / La gent passeja però costa que es decideixin a comprar. / La gent ve, es diverteix passejant però a l'hora de la veritat no compren.



Tot i així, el Mercantic continua desplegant una agenda carregada d'activitats per a tots els públics. Entre les novetats més recents es troba l'organització d'un mercat anomenat 'vide-grenier', buidar el graner o la golfa, on seran els particulars els venedors dels objectes que no tinguin ús a les seves llars. La cita tindrà lloc al juny.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.