La Guitza organitza noves activitats


Temes relacionats

La CUP organitza una xerrada amb motiu de la Setmana de la lluita camperola (19/abr/12)

La Guitza celebra el novè aniversari en el teixit de l'esquerra independentista local (19/mar/12)

Una calçotada popular aplega l'esquerra independentista local (18/mar/12)


  • Comparteix:

Logotip del Casal Popular

Logotip del Casal Popular

Una xerrada-presentació del llibret 'Som joves, que no ens prenguin el pèl', futbol en pantalla gran, la projecció de documentals 'Presoners a la seva terra' i 'Capitalisme: un itinerari crític' i les setenes Jornades de Solidaritat amb el poble palestí són alguns dels propers actes al Casal Popular la Guitza. Les activitats comencen aquest divendres.

Aquest divendres el casal organitza una xerrada-presentació del llibret 'Som joves, que no ens prenguin el pèl' a càrrec de membres de la Coordinadora Obrera Sindical i l'Assemblea de Joves de Sant Cugat. L'activitat, que començarà a les set de la tarda, acabarà amb un pica-pica per als assistents. Dissabte a partir de les vuit del vespre s'instal·larà un pantalla gegant en ocasió del derbi entre el Barça i l'Espanyol.

Divendres de la setmana vinent, a partir de les nou del vespre, s'organitzaran les setenes Jornades de Solidaritat amb el poble palestí, que aniran acompanyades per la preestrena del documental del Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) 'Presoners a la seva terra', dos actes organitzats per l'Associació Europea de Cooperació amb Palestina i pel CASC. Per acabar la jornada, el grup Zefuga oferirà un concert de hip-hop.

Per finalitzar la setmana, diumenge a les set del vespre es reproduirà el documental 'Capitalisme: un itinerari crític'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.