La campanya #novullpagar convoca aquest diumenge una segona protesta massiva


  • Comparteix:

El dia 1de maig la protesta va provocar retencions a alguns peatges catalans

El dia 1de maig la protesta va provocar retencions a alguns peatges catalans

La campanya #novullpagar de 'Prou peatges' ha convocat per aquest diumenge un segon dia d'insubmissió multitudinària a una quinzena de peatges del país, entre ells el de les Fonts i el dels Túnels de Vallvidrera. La protesta està convocada a les dotze del migdia i a les sis de la tarda. Després de la convocatòria del primer de maig, els organitzadors han recordat que la protesta contra els abusos dels peatges ha de ser diària.

Després de la protesta de l'1 de maig, per seguir denunciant la situació que pateix el país amb els peatges, la plataforma ha tornat a convocar un segon #novullpagar popular. Els organitzadors han tornat a apuntar una quinzena de peatges del país on exercir aquest acte d'insubmissió. Entre aquests peatges hi ha alguns que estan en vies properes a Sant Cugat com el de les Fonts i el dels Túnels de Vallvidrera.

A més, 'Prou Peatges' demana a tothom que protesti diàriament i assegura que l'amenaça de multes no és més que una 'enganyifa' per atemorir la ciutadania.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.