La relació entre la primavera àrab i la lluita palestina, a debat al Terra Dolça


  • Comparteix:

El segon dia d'activitats té lloc al Terra Dolça

El segon dia d'activitats té lloc al Terra Dolça

La repercussió de la primavera àrab en la causa palestina centrarà les activitats d'aquest dissabte de la 7a Jornada de Solidaritat amb el poble palestí, organitzada pel Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC) i l'Associació Europea de Cooperació amb Palestina (ASECOP). La trobada té lloc a les set de la tarda a l'espai gastronòmic Terra Dolça.

Sensibilitzar els ciutadans respecte la violació dels drets humans que té lloc a Palestina és l'objectiu d'aquest cicle d'activitats, que arriba a la seva 7a edició a la ciutat. A les set de la tarda, l'espai gastronòmic Terra Dolça acull el col·loqui 'La primavera àrab i la seva repercussió en la causa palestina'. La xerrada comptarà amb la participació de l'activista de Sodepau, Aritz Nafarroa, el director de l'Institut de Drets Humans de Catalunya, David Bondia, i el professor de la Universitat Internacional de la Pau, José María Perceval. Els assistents també podran veure una exposició fotogràfica sobre el tema. Dues hores més tard, a les nou, es tancarà la jornada amb un sopar palestí. El menú té un preu de 20 euros.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.