Compradors i vianants animen l'eix comercial en la primera mitjanit de compres


  • Comparteix:

El carrer de Santa Maria s'ha engalanat per la Shopping Night

El carrer de Santa Maria s'ha engalanat per la Shopping Night

L'Associació de Comerciants de Centre Vila ha obert les portes dels comerços aquest divendres fins la mitjanit, fora de l'horari habitual. Els comerciants han destacat la iniciativa per incentivar el comerç i així animar els passejants a comprar d'una forma diferent a l'habitual.

Totes les botigues participants a la Shopping Night han ofert algun tipus d'incentiu: en forma de descomptes, manicures gratuïtes o detalls per als més petits, a més d'una altra manera de comprar d'una manera més lúdica.

Alguns dels ciutadans no coneixien la iniciativa i se l'han trobat mentre passejaven per la catifa vermella que ha guarnit l'eix comercial de la ciutat. De la seva banda, els comerciants han valorat la iniciativa a Cugat.cat.

Comerciants

Amb molta il·lusió i per veure si dinamitzem el comerç. Quantes més coses fem al poble és més positiu per a tots. / És una iniciativa que fa que el comerç vagi en alça i que ens coneguin.



El regidor de Comerç, Josep Romero, ha destacat la bona iniciativa, però ha lamentat que no s'hagin afegit tots els comerços. L'Associació Sant Cugat Comerç també ha previst una proposta semblant per al primer dissabte de juny, que ha anomenat 'Nit en Blanc'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.