Palestina, Ramon Barnils i el Barça, còctel de maig del Terra Dolça


Temes relacionats

Belda i el conjunt Badabadoc trien Sant Cugat per acomiadar-se dels escenaris (24/abr/12)


  • Comparteix:

La formació actuarà al Terra Dolça

La formació actuarà al Terra Dolça

Les 7es Jornades de Solidaritat amb Palestina, l'homenatge al periodista santcugatenc Ramon Barnils i la presentació del llibre 'L'herència del PSAN. Les aportacions humanes i ideològiques del Partit Socialista d'Alliberament Nacional (1968-1980) al sistema polític actual' són algunes de les activitats que l'espai gastronòmic Terra Dolça ha preparat pel maig. A més, el Terra Dolça oferirà la final de la copa del Rei entre el Barça i l'Athletic Club de Bilbao.

El segon diumenge de maig el Terra Dolça fa set anys i per aquest motiu l'espai ha preparat un mes farcit d'activitats. El segon dissabte de maig es faran les 7es Jornades de Solidaritat amb Palestina, organitzades per l'ASECOP, el Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC), la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) i Amnistia Internacional (AI). El dia següent l'espai celebrarà el seu setè aniversari.

El segon dilluns de maig tindrà lloc l'homenatge al periodista santcugatenc Ramon Barnils, un acte que sota el títol 'Barnils, nació, comunicació i... gintònics' inclourà un tast d'aquesta beguda.

Dues setmanes més tard, el quart dijous de maig tindrà lloc la presentació del llibre 'L'herència del PSAN. Les aportacions humanes i ideològiques del Partit Socialista d'Alliberament Nacional (1968-1980) al sistema polític actual' a càrrec de l'autor Roger Buch. El Terra Dolça també oferirà la retransmissió de la final de copa entre el Barça i l'Athletic Club de Bilbao el quart divendres de maig.

El responsable de l'espai, Guim Pros, ha explicat a Cugat.cat aquests actes.

Guim Pros

Tots els actes dels mes els hem intentat enfocar al setè aniversari, que siguin actes potents. El concert del dia 27 de maig del Belda i els Badabadoc que és un concert de comiat.






Les celebracions del setè aniversari de l'espai Terra Dolça finalitzaran amb el concert de El Belda i el conjunt Badabadoc el darrer diumenge de maig a partir de les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.