Comença el període de preinscripció a les escoles bressol municipals

El període de preinscripció a les escoles bressols municipals dura dues setmanes

Societat

Publicat el 7/mai/12 per Maria Cusó

El període de preinscripció a les escoles bressol municipals per al curs 2012-2013 comença aquest dilluns. Les famílies amb infants nascuts entre l'1 de gener del 2010 i el 12 de maig del 2012 podran fer arribar les seves sol·licituds a les oficines d'Atenció Ciutadana (OAC) dels diferents districtes i a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME). El període de preinscripcions finalitza divendres de la setmana vinent.

Per poder fer la sol·licitud de preinscripció a les escoles bressol públiques cal lliurar els documents degudament emplenats on hi constin els centres desitjats per ordre de preferència.

La documentació necessària per al procediment de la sol·licitud està detallada en un dossier que les famílies han de recollir amb anterioritat a la recepció de l'ajuntament.

Les sol·licituds degudament emplenades es poden lliurar a les Oficines d'Atenció Ciutadana (OAC) i a l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), excepte en cas que el centre escollit en primera opció sigui l'escola bressol de Valldoreix. En aquest cas, la presentació de documents es farà directament al centre.