Alumnes i familiars del Gerbert d'Orlhac es posen a prova amb la Gran Gimcana

Instal·lacions de l'escola, que va obrir les seves portes fa deu anys

Societat

Publicat el 10/mai/12 per Anna González

La Gran Gimcana GerbertExpress recorrerà els carrers de la ciutat aquest diumenge posant a prova alumnes i familiars de l'escola Gerbert d'Orlhac. L'activitat és un dels actes de celebració del desè aniversari del centre. Està previst que participin 60 equips de quatre persones a la proposta.

Els participants han de recórrer la ciutat i superar fins a 10 proves. D'aquesta manera, familiars i alumnes se sumen als actes de celebració de la primera dècada de l'escola, que comptarà amb un programa d'activitats que vincularan també altres agents com comerços, entitats, clubs i el Museu. Un dels organitzadors de la gimcana i pare de l'escola, Sergi Solivelles, ha explicat a Cugat.cat en què consistiran algunes de les proves d'aquesta gimcana.

Sergi Solivelles

Per exemple hi ha una prova d'habilitat manual, una altra d'anglès i una altra de coneixements del claustre del Monestir.

Your browser doesn’t support HTML5 audio




La gimcana començarà a les deu del matí i s'allargarà fins a les dues del migdia. L'entrega dels premis de la gimcana tindrà lloc el tercer divendres de juny, coincidint amb la festa de final de curs de l'escola Gerbert d'Orlhac. La gran celebració comptarà amb diverses activitats, així com un concert de La Porta dels Somnis, que ha creat una cançó per aquesta efemèride.