La Guitza recorda el 15M i les acampades a Sant Cugat amb una projecció de fotos


Temes relacionats

La Guitza organitza noves activitats ( 4/mai/12)

La Guitza celebra el novè aniversari en el teixit de l'esquerra independentista local (19/mar/12)

El 15-M local alerta de les connexions entre els bancs i les armamentístiques (10/nov/11)

Felip Puig: 'Espero que la gent indignada vagi a votar' (25/oct/11)


  • Comparteix:

Els indignats santcugatencs van acampar fa un any a la plaça d'Octavià

Els indignats santcugatencs van acampar fa un any a la plaça d'Octavià

El Casal Popular La Guitza commemorarà el primer aniversari del 15-M amb una projecció de fotografies de l'artista santcugatenc Pep Pujol. Les imatges capten alguns dels moments de les acampades que van tenir lloc fa un any a la plaça d'Octavià. L'acte se celebrarà a l'espai santcugatenc dimecres de la setmana vinent a les vuit del vespre i també comptarà amb un col·loqui entre els assistents per debatre l'estat actual del moviment.

Fa un any, l'artista Pep Pujol va documentar les acampades de la plaça d'Octavià a través de diverses fotografies. Un any després aquestes imatges arriben a La Guitza per celebrar el primer aniversari del moviment social. Després de la presentació, hi haurà un debat entre els assistents per comentar la vigència actual del moviment.

El membre del casal Andrés Arnal considera que el moviment continua viu tot i que a Sant Cugat la seva presència és menor.

Andrés Arnal

El moviment encara segueix viu. A Sant Cugat no tant però a altres ciutats i barris sí. Ara la gent es mobilitza per certes qüestions.




Segons Arnal, el 15-M va marcar un punt d'inflexió en l'àmbit social perquè en aquest últim any la gent ha sortit més al carrer i s'interessa més per la política i les decisions que l'afecten. El col·loqui anirà acompanyat d'una copa de cava i un pica-pica.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.