Més de 350.000 microbombetes il·luminaran els carrers de Sant Cugat a partir del 4 de desembre


  • Comparteix:

Aquest any, els llums de Nadal s'encendran menys hores que abans

Aquest any, els llums de Nadal s'encendran menys hores que abans

Sant Cugat s'il·luminarà aquest Nadal amb més de 352.000 microbombetes que s'estan col·locant ja pels carrers de la ciutat. Aquest any, i amb l'objectiu de reduir el consum elèctric, l'horari d'encesa dels llums es restringirà els dies festius fins a les dues de la matinada enlloc de quedar enceses tota la nit, com es feia fins ara. L'encesa es farà el proper 4 de desembre.

La ciutat s'il·luminarà als vespres amb 325.000 bombetes que decoraran els diferents carrers i places de la ciutat. Pel que fa als districtes, es penjaran un total de 30 garlandes amb 27 mil microbombetes.

Aquest any, però, la il·luminació de Nadal no portarà sorpreses. Després dels nous models de llums adquirits l'any passat pel consistori, aquestes festes es mantindrà el mateix model de xarxes de bombetes decorant els arbres, cortines lluminoses i panells amb missatges nadalencs.

Tal i com ja s'ha anat fent els darrers anys, un dels objectius del consistori és reduir el consum elèctric. És per això que, a banda de ser bombetes de baix consum, aquest any s'ha decidit restringir l'horari d'encesa de les llums i reduir-lo els dies festius. Ho explica la regidora de Serveis Urbans, Cristina Paraira.

Cristina Paraira

Per reduir el consum energètic, hemn reduit l'horari d'encesa, i els dies com Nadal, Sant Esteve, Cap d'Any i Reis.


Des de l'ajuntament, Paraira ha manifestat també la voluntat de poder anar ampliant el nombre de llums de Nadal per aquells carrers i places que encara no en tenen.

Cristina Paraira

Com que nosaltres ho paguem tot, no arribem a tot arreu, i de cara a propers anys haurem de parlar amb sant Cugat Comerç i fer una revisió.


Els llums de Nadal s'encendran el 4 de desembre a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.