La consulta veïnal de l'Eixample Sud diu sí a la zona verda


Temes relacionats

Els veïns de l'Eixample Sud es pronunciaran sobre la zona verda a través d'una consulta ( 2/mar/12)

La zona verda d'aparcament a l'Eixample Sud serà una realitat aquest any (13/gen/12)


  • Comparteix:

Amb aquest resultat, l'Ajuntament estudiarà la zona verda a l'Eixample Sud

Amb aquest resultat, l'Ajuntament estudiarà la zona verda a l'Eixample Sud

94 vots a favor i 54 en contra és el resultat de la consulta organitzada per l'Associació de Veïns de l'Eixample Sud entre els seus residents per decidir si el barri incorpora una zona verda d'aparcament. Amb aquest resultat favorable, l'Ajuntament i l'entitat veïnal iniciaran converses per decidir com es formula la possible implantació de la zona verda.

Durant un mes i mig els residents de l'Eixample Sud s'han pogut pronunciar sobre la instal·lació de la zona verda al barri, una iniciativa impulsada per l'associació per conèixer l'opinió dels veïns sobre la mesura.

L'objectiu de la zona verda és posar remei a les dificultats per aparcar, especialment des de l'arribada d'Esade a la ciutat. És per això que l'associació va plantejar la possibilitat fa uns mesos a l'equip de govern.

Malgrat la baixa participació a la consulta veïnal, ara el 'sí' majoritari dels veïns arribarà a l'equip de govern que iniciarà converses amb l'associació veïnal per discutir la implantació de la zona verda al barri. El president de l'associació, José Luis Esponera, ha declinat fer declaracions fins que mantingui aquest contacte amb l'Ajuntament.

La zona verda prevista seria de dilluns a divendres, de nou del matí a nou del vespre, amb una quota de quatre euros mensuals per als veïns de l'Eixample Sud. En cas d'obtenir beneficis amb aquesta implantació es podria reduir la taxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.