Viu l'Estiu arriba aquest 2012 amb una oferta de 9.600 places


  • Comparteix:

Imatge promocional del Viu l'Estiu

Imatge promocional del Viu l'Estiu

L'oferta d'activitats del Viu l'Estiu a Sant Cugat 2012 inclou casals, estades, colònies i campaments amb més de 9.600 places per a infants i joves. Les famílies ja poden consultar a Santcugat.cat/viulestiu2012 el programa i cercar les propostes que més s'adaptin a les seves necessitats en funció de l'activitat, el lloc i l'edat dels participants. El catàleg digital també dóna informació sobre els diferents períodes d'inscripció.

El Viu l'Estiu a Sant Cugat d'aquest any proposa activitats de lleure per a tots els gustos i edats amb un total de 9.600 places per a joves i infants. L'oferta més àmplia són les 4.300 places reservades a les colònies i campaments, i a les escoles i campus esportius.

3.000 places es destinen a cobrir els jocs i activitats, i els tallers i cursets. Els casals a les escoles disposen de 1.300 places, mentre que 1.000 participants podran apuntar-se als casals i estades i a les propostes d'idiomes.

El programa d'activitats ja està disponible a Santcugat.cat/viulestiu2012 on les famílies interessades poden fer una cerca acurada en funció de les seves necessitats. A banda de buscar l'activitat específica que volen, els pares i mares també poden seleccionar el lloc on es farà l'activitat ja sigui al nucli urbà, als districtes o a Valldoreix.

El catàleg digital que publica l'Ajuntament també permet fer una cerca per edat dels tres als sis anys, dels set als 12, dels 13 als 16, dels 17 als 18, i per a majors d'edat. A més, les activitats 2012 del Viu l'Estiu a Sant Cugat inclou serveis addicionals com autobús, servei d'acollida al matí i al vespre, menjador i berenar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.