L'AMPA de l'IES Sant Cugat anuncia mobilitzacions si al gener Ensenyament no comença les obres d'adequació


  • Comparteix:

L'AMPA de l'IES Sant Cugat ha anunciat mobilitzacions si el departament d'Ensenyament torna a incomplir la data prevista per l'inici de les obres d'adequació del Pla i Farreras, escola on s'han de traslladar els alumnes el proper curs. La decisió dels pares arriba després de conéixer que la Generalitat ha ajornat, de nou, l'execució de les obres fins el mes de gener, nou mesos després del previst.

El departament d'Ensenyament ha notificat als afectats que el projecte d'obres de condicionament del centre s'ha de revisar ja que s'ha detectat el pas d'unes canonades de gas a prop del gimnàs. Per aquest motiu, l'inici de les obres, previst per a la passada Setmana Santa, tindrà lloc, finalment, al gener de 2004.

Aquesta notícia ha caigut com un gerro d'aigua freda sobre l'AMPA que té por que les obres s'endarrereixin de nou. Si és donés aquesta situació, els pares no tenen cap dubte en sortir al carrer per reclamar a la Generalitat les instal.lacions promeses als seus fills. Escoltem Josep Anton Teixidó, membre de l'AMPA:

Josep Anton Teixidó

Aquesta postura demostra la nostra preocupació


Veient que el centre no estaria apunt per l'actual curs, els pares van preferir que els alumnes entressin al Pla i Farreres el curs següent per evitar la coincidència en el temps de lliçons i obres. Ara, l'AMPA espera que la Generalitat no s'hagi aprofitat d'aquest gest de bona voluntat:

Josep Anton Teixidó

Potser hem fet el sacrifici d'esperar per a res


Si els nous terminis previstos pel departament d'Ensenyament es compleixen, els alumnes de l'IES Sant Cugat entraran al nou Pla i Farreras després d'una espera de 17 mesos. Actualment, les dues línies de primer i segon d'ESO estan ocupant el parvulari del Pla i Farreras.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.