Sant Cugat recorda avui Ramon Barnils i analitza el futur del periodisme en un acte al Terra Dolça


Temes relacionats

Sant Cugat homenatjarà Ramon Barnils en un acte al Terra Dolça ( 2/mai/12)

Onzè aniversari de la mort de Ramon Barnils (14/mar/12)


  • Comparteix:

Ramon Barnils

Ramon Barnils

Sant Cugat homenatja aquest vespre Ramon Barnils en un acte a l'espai Terra Dolça. La trobada vol recordar la figura del periodista santcugatenc i analitzar l'estat del periodisme en l'actual context de crisi. Hi participaran l'exconseller de Cultura Joan Manuel Tresserras, el director del NacioDigital.cat, Salvador Cot, i la cap de l''Ara' digital, Sílvia Barroso, entre altres. Al març, es van complir 11 anys de la mort del periodista.

'Barnils: nació, comunicació i gintònics' és el títol de l'acte en memòria del santcugatenc. La trobada pretén posar en comú records i testimonis sobre Barnils, i analitzar en quin punt es troba el periodisme en l'actual context de crisi. Per fer-ho, hi haurà les intervencions de l'exconseller de Cultura Joan Manuel Tresserras i del director de NacióDigital.cat, Salvador Cot. També hi parlaran els periodistes Oriol Cortacans i Joan Vila, del grup Ramon Barnils, la cap de l''Ara' digital, Sílvia Barroso, l'editor Quim Torra, i els santcugatencs Víctor Alexandre i Xavier Fornells.

La trobada estarà regada per una beguda elaborada especialment per a l'acte: el gintònic Ramon Barnils, que passarà a formar part de la carta d'aquest combinat del Terra Dolça.

L'homenatge, que comença a les vuit del vespre, ha estat impulsat per la comissió ciutadana Ramon Barnils i té el suport de Cugat.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.